Opleidingsorkest Muziekvereniging Voerendaal

Opleidingsorkest groepsfoto    

Het opleidingsorkest van Muziekvereniging Voerendaal komt voort uit het jeugdorkest van Harmonie St. David uit Voerendaal en bestaat momenteel uit ruim 27 leden, variërend in leeftijd van 9 tot 21 jaar.
Het orkest staat sinds oktober 2018 onder leiding van dirigent Stan Beckers.

De jeugd wordt bijgestaan door enkele oudere leden van de muziekvereniging, die binnen het opleidingsorkest als mentor fungeren. De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in de Borenburg, het cultureel centrum van de gemeente Voerendaal.

Het orkest neemt jaarlijks deel aan enkele muzikale activiteiten, zowel in samenwerking met het harmonieorkest als alleen. Daarnaast worden door de jeugdbegeleidingscommissie van de muziekvereniging niet-muzikale activiteiten voor de jeugd georganiseerd.
Op deze manier hoopt het opleidingsorkest haar leden zo goed mogelijk voor te bereiden op het meespelen in het ‘grote’ orkest.

Deze website maakt alleen en minimaal gebruik van cookies die benodigd zijn voor het goed functioneren van de website. Bij het gebruik van de site stemt u hiermee in.
Ok