Familievoorstelling Lampkapje & De Wolf

by Admin
2 minuten
Familievoorstelling Lampkapje & De Wolf

Een muzikale familievoorstelling met kinderboekenschrijver en meesterverteller Jacques Vriens, bekend van o.a. zijn (verfilmde) boeken ‘Achtste-groepers huilen niet’, ‘Oorlogsgeheimen’ en ‘Tien Torens Diep’.

Er was eens een beeldschone prinses die niet genoeg kon krijgen van haar eigen schoonheid. Haar vader laat een stoet huwbare mannen naar het paleis komen. Maar prinses Bella vindt zichzelf veel te mooi om te trouwen en laat ze allemaal in de kerker gooien. Een heks besluit haar een les te leren. Ze geeft Bella een toverdrankje om nog mooier te worden. Zodra Bella wordt gekust, zal ze haar schoonheid kwijtraken. Bella denkt dat haar niks kan gebeuren. Ze vergeet echter dat haar vader haar elke avond een nachtzoen geeft. Daardoor wordt ze zo lelijk als de nacht. Pas als een man haar kust, zal ze weer zichzelf worden. Maar niemand wil haar zelfs maar aankijken en ze verbergt haar gezicht onder een lampenkap. Wie houdt er genoeg van prinses lampkapje om haar van de vloek te bevrijden?

Datum & locatie
Zondag 19 april
13:30 & 16:00 uur
CC De Borenburg

Tickets
Kinderen: €5,00
Volwassenen €10,00
Tickets verkrijgbaar bij CC De Borenburg

Met medewerking van Bibliotheek Voerendaal, CV de Naate, JCV de Kaatbuurkes, HV Gemenie, RKVV Voerendaal, Toneelvereniging St Laurentius, Schutterij St Sebastianus en Tennis Vereniging Voerendaal.

Winactie